Novak Đoković Fondacija pokreće Online Shop

Ned 23 apr 2023

Posetioci FAN zone na Srpska Open imali su priliku da prisustvuju događaju povodom pokretanja Online
Shopa Fondacije Novak Đoković. Ova platforma omogućiće pristalicama njihove misije da kupuju sa
svrhom, jer će sav prihod od prodatih artikala biti dalje uložen u programe i projekte fondacije posvećene
unapređenju uslova ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

„Oduševljen sam zbog današnjeg pokretanja Online Shop-a Fondacije. Jedan od glavnih razloga za realizaciju ovog projekta je kupovina sa svrhom i pružanje novog načina interakcije sa našim donatorima. Ovim ćemo otvoriti novu i još dinamičniju dimenziju komunikacije sa pojedincima i kompanijama koji nas dugo podržavaju i koji dele naše vrednosti, a sve u cilju poboljšanja uslova odrastanja dece širom Srbije“, rekao je Novak Đoković, osnivač Novak Đoković Fondacije.

„Beležimo ogromno interesovanje prijatelja i saradnika širom sveta, koji traže načine da se dodatno uključe i još više doprinesu našem radu. Početak rada Online Shop-a je savršen način da angažujemo još veći broj ljudi i prikupimo sredstva za rad naše fondacije“, dodala je Maja Kremić , nacionalna direktorka Novak Đoković Fondacije.

Online Shop Novak Đoković Fondacije sadržaće niz proizvoda. Najupečatljiviji proizvod je zbirka od sedam knjiga, od kojih je svaka lepo dizajnirana i upakovana sa sertifikatom o autentičnosti. Ova jedinstvena serija posvećena je svim godinama koje je Novak završio kao svetski teniser broj jedan, od 2011. do 2021. godine. Sadrži sve mečeve, najznačajnije momente, press konferencije i ekskluzivne fotografije sa tour-a. Ograničeno izdanje, koje je prvi osmislio Toni Došen, rezultat je saradnje između Project Rewind Books i Fondacije. Sadrži ukupno 1.000 kompleta, dok će komercijalna verzija biti dostupna kasnije – takođe na NDF Online Shop-u. Ovo će biti apsolutna poslastica za sve ljubitelje belog sporta, fanove Novaka Đokovića i pristalice fondacije.

Na Srpska Openu, Fondacija je najavila i partnerstvo sa francuskim dizajnerom i kreativnim preduzetnikom – Milinskim. Saradnja između Milinskog i Fondacije biće prepoznata po svom univerzalnom sloganu – DREAMERS ARE CHAMPIONS, i sadržaće ograničeno izdanje kačketa, dukseva sa kapuljačom i majica dugih rukava.

Osim knjiga o Novaku i artikala koje je dizajnirao Milinski, Fondacija je u Banjaluci predstavila i svoje druge proizvode koji su dostupni na Online Shop-u: Slikovnicu za roditelje „Roditelji ponovo polaze u školu“, kartice za roditelje programa „Podrška, ne perfekcija“, kao i Priručnik za roditelje mladih sportista programa „Putem šampiona“. Svi artikli predstavljeni u Banjaluci mogu se poručiti na sajtu NDF Online Shop-a već danas. Paralelno sa predstavljanjem Online Shop-a, Fondacija na turniru u Banjaluci organizuje radionice svoja dva prepoznatljiva programa – „Podrška, ne perfekcija“ i „Putem šampiona“, kao i novog programa „Feel to Heal“.