Prilike za partnerstvo

Srpska Open jedan je od najvećih sportskih i teniskih događaja u regionu. U organizaciji ovog turnira posvećeni smo sklapanju partnerstava sa kompanijama i brendovima koji dele iste vrednosti i usmereni su ka konstantnom kreativnom razvoju, boljem kvalitetu rada i odgovornom poslovanju.

Tokom godina, naš turnir prerastao je u jedinstven teniski spektakl, prepoznat po svom kvalitetu od strane mnogih najuspešnijih tenisera današnjice, koji su odigrali neke od svojih najboljih mečeva upravo na terenima u Beogradu.

Zahvaljujući zavidnom teniskom kompleksu i odličnim uslovima koje nudimo igračima, zajedno sa jedinstvenim teniskim iskustvom za obožavaoce, naš turnir jedan je od najpraćenijih turnira u kategoriji 250, od strane veoma raznolike globalne publike. Naša publika je edukovana, sa visokim znanjem o tenisu i sportu, i izraženom lojalnošću ka sponzorima i brendovima.

Turizam i ekonomija
u toku turnira

 

Interesovanje
naših fanova

 

ZELENI TURNIR

– najveća sadnja u svetu tenisa


Održavanje i organizacija velikog sportskog događaja donosi sa sobom mnoge benefite, kao  što su internacionalni posetioci, razvoj turizma i ekonomije, promocija sporta, novi poslovi i sticanje novih znanja i veština. Najviše od svega, organizacija velikog sportskog događaja  pruža priliku za stvaranje zaostavštine i dugoročne dobrobiti za celo društvo.

Od početka organizacije turnira, uvek smo se pitali šta se dešava nakon događaja? Bilo nam je važno da znamo kakvu zaostavštinu naš događaj ostavlja za buduće generacije. Pitali smo se da li naš turnir, kao sportski događaj, može pokrenuti i stvoriti nešto što će trajati dugo  nakon što poslednji meč na terenu bude odigran?

Imajući ova pitanja na umu, u okviru turnira osmislili smo projekat ,,1 karta – 1 drvo”, koji  je imao za cilj da se za svaku prodatu kartu na turniru posadi jedno drvo.

Zahvaljujući ovom projektu, posađeno je 36.000 sadnica planata i crvenog hrasta, na skoro  100 hektara zemlje, u 27 gradova i opština na više od 120 lokacija. 

Ovaj broj stabala godišnje će elinimisati više od 840.000 tona Co2 iz vazduha, čime će biti  ostvaren dugoročan doprinos kvalitetnijoj životnoj sredini i boljem kvalitetu vazduha, kako  za sadašnje tako i za mnoge buduće generecije.

1 karta = 1 stablo

Svaki vlasnik karte dobija priliku da posadi svoje stablo sa GPS lokacijom i imenom

36.000 stabala

zasadjenih u 27 opština u kojima nedostaju stabla

100 ha

Više od 100 hektara je pokriveno drvećem Srpska Open samo u – 2022

840.000 CO2

840.000 TONA CO2 godišnje se izbegne našom sadnjom

120 lokacija

Dodatna zimska sadnja sa ukupno više od 120 lokacija u Srbiji

U trećoj godini organizacije turnira, imamo priliku da ovaj događaj organizujemo u Banjaluci i iskoristimo sve prednosti i potencijale odlične infrastrukture koja ovde postoji. Nova lokacija pruža nam mnogo više prostora za kreativnost i dodatne aktivnosti kako sa učesnicima i posetiocioma, tako i sa partnerima i sponzorima, nego ranijih godina.

U Banjaluci, sa novim centralnim stadionom koji će imati više od 6000 mesta, i ukupnim kapacitetom od skoro 10.000 mesta na svim terenima za mečeve, postojaće mnogo različitih površina za brending i promociju.

Uz to, nova lokacija pruža nam priliku nam da nastavimo sa širenjem naše misije promocije sporta, tenisa i važnih vrednosti, i omogućimo još većem broju ljubitelja tenisa širom regiona i sveta, da uživaju u mečevima na šljaci.

U okviru teniskog kompleksa, biće otvoreno i veliko FAN selo, gde će sponzori i partneri imati potpunu kreativnu slobodu i priliku da kreiraju jedinstvene programe, aktivacije i personalizovane promotivne štandove, na taj način komunicirajući sa svojom ciljnom grupom i publikom na način koji najbolje
oslikava sam brend i prenosi važne poruke.

Svaka naša saradnja je personalizovana i u potpunosti prilagođena ciljevima i željama partnerske kompanije ili brenda, uz korišćenje turnirskih sredstava, mogućnosti i prostora tako da pruže što više benefita samom partneru.

20 miliona + gledalaca
130 TV stanica
250 + novinara
10.000 + vesti i objava

Lokalno, nacionalno i internacionalno medijsko interesovanje za ovaj turnir raste svake godine, što pokazuje i dostignuta gledanosti od više od 20 miliona gledalaca širom sveta u poslednje 2 godine, na 130 TV stanica, uz dodatnu ekstenzivnu propraćenost turnira na portalima i u štampanim medijima, kao i na digitalnim plaftormama i društvenim mrežama. U 2023., očekivanja su da će navedena gledanost još više porasti i još jednom okupiti publiku iz svih krajeva sveta.

Saradnja sa nama omogućila bi vidljivost Vaše kompanije i brenda širom sveta.

Ukoliko želite da kao naš partner budete deo spektakularnog sportskog događaja, kontaktirajte nas.

Biće nam zadovoljstvo da podelimo više informacija i zajedno istražimo sve načine na koje možemo prezentovati Vašu kompaniju i poslovanje!

office@serbiaopen.org