Uključi se

Volonteri

Postani deo tima volontera i pomozi nam da priredimo teniski spektakl u Banjaluci!

POSTANI VOLONTER

Volonteri predstavljaju neizostavni, a često i najvažniji deo svakog događaja, bez čije nesebičnosti, posvećenosti i zalaganja nijedna organizacija sportske, ali i svake druge velike manifestacije, ne bi mogla proći besprekorno.

Tokom dve uspešne godine održavanja ovog turnira u Beogradu, podršku organizaciji pružilo je više od 1000 volontera. Od asistiranja igračima na terenu i van njega, učestovanja u sprovođenju zabavnih aktivnosti sa učesnicima i publikom, pomoći medijskom timu i timu za logistiku i koordinaciju, sve do učestovanja u ceremoniji dodele pehara…volonteri su bili srce i duša ovog događaja i uvek radili kao jedan, usput stičući uspomene, nezaboravno iskustvo i prijatelje.

Zbog toga, ukoliko ove godine želiš da budeš deo najvećeg sportskog događaja u regionu, stekneš novo iskustvo, upoznaš nove ljude, uživaš u spektakularnim teniskim mečevima, ali i svojim radom i znanjem doprineseš organizaciji Srpska Open turnira u Banjaluci, za poziciju jednog od preko 300 volontera se možeš prijaviti popunjavanjem formulara u nastavku.

Ukoliko budeš izabran/a, iskusni tim koodrinatora će ti se javiti sa daljim instrukcijama.

Napomena: kako biste se prijavili za poziciju volontera, potrebno je da imate minimum 15 godina.