Otvorene prijave za volontiranje na Srpska Open turniru!

Sre 15 feb 2023

Svi oni koji su posvećeni i vredni mogu postati deo tima volontera i od 16. do 23. aprila učestvovati u organizaciji teniskog spektakla u Banjaluci.

Volonteri predstavljaju neizostavni, a često i najvažniji deo svakog događaja, bez čije nesebičnosti, posvećenosti i zalaganja nijedna organizacija sportske, ali i svake druge velike manifestacije, ne bi mogla proći besprekorno.

Tokom dve uspešne godine održavanja ovog turnira u Beogradu, podršku organizaciji pružilo je više od 1000 volontera, koji su bili srce i duša ovog projekta i uvek radili kao jedan, usput stičući uspomene, nezaboravno iskustvo i prijatelje.

Priliku da u aprilu budu deo najvećeg sportskog događaja u regionu, steknu novo iskustvo, upoznaju nove ljude, uživaju u spektakularnim teniskim mečevima, ali i svojim radom i znanjem doprinesu organizaciji Srpska Open turnira u Banjaluci, i ove godine će imati veliki broj motivisanih i posvećenih pojedinaca.

Od upoznavanja i asistiranja igračima na terenu i van njega, učestovanja u sprovođenju aktivnosti sa učesnicima i publikom, pomoći medijskom timu i timu za logistiku i koordinaciju, učestovanja u ceremoniji dodele pehara i još mnogo toga, očekivaće oni koji se pridruže volonterskom timu.

Prijave su otvorene, a za jednu od preko 300 volonterskih pozicija možete se prijaviti na ovom linku.