Dođite u navijačko selo, da se družimo!

Uto 18 apr 2023

Zabave na Srpska Open ne manjka. Uz dobar tenis na svim terenima, organizator turnira se potrudio da i najmlađim posetiocima teniskog kompleksa bude podjednako uzbudljivo. Raznovrstan sadržaj nudi mnoštvo mogućnosti za zabavu, pa ne čudi što su u protekla tri dana deca „okupirala“ navijačko selo.
Svakako najviše pažnje mališana minulog dana privukao je dolazak Novaka Đokovića, a trening najboljeg svetskog tenisera na jednom od terena u kompleksu posmatrali su sa divljenjem.

Ipak, tu nije i ne može da bude kraj zabave, jer mogućnosti su u navijačkom selu velike. Kokice su neizostavni dekor parka, jer kako bez toga krenuti u dalju „akciju“. A, posle kokica, ide frizbi, poseta „fan šopu“, igre sa loptom gotovo su na svakom koraku u teniskom kompleksu. Ipak, najmlađima najviše pričinjava zadovoljstvo da se slikaju sa teniserima, koje sreću na putu od svlačionica do terena za trening, a fotografija će im svakako biti najlepši suvenir sa turnira.

I tu opet nije kraj, sponzori Srpska Open potrudili su se da za svakoga ima po nešto što će im prekratiti vreme dok čekaju na naredni meč.
Turnir se tek „zahuktava“ prvi meč najboljeg tenisera sveta se tek očekuje, zato dođite u navijačko selo da se družimo i navijamo zajedno!